Jiří Meitner | IT služby Linux | Kladno | Česko

vpn síť pro bittorrenty

XERXES VPN – česká rychlá VPN pro torrenty

Bittorent je technologie, která umožňuje rychlé a efektivní stahování a sdílení souborů. Tato technologie je zcela legální a běžně se používá k šíření například instalačních obrazů Linuxu a jiného svobodného softwaru. Přesto spousta poskytovatelů P2P distribuci souborů přes torrenty blokuje.

Někteří uživatelé mají ale jiný problém. Jsou tzv. pasivové.

Pasiv vs Aktiv v bittorent síti

  • Kdo je pasiv
    Pasiv je uživatel bittorent sítě, který nemá veřejnou IP adresu nebo správně přesměrované porty. Mnoho uživatelů veřejnou IPv4 adresu nemá, protože jsou za tzv. NATem. Někteří uživatelé mají veřejnou IPv6 adresu, kterou často ale nemají dosažitelnou z internetu. Tudíž není pro bittorent použitelná.
  • Kdo je aktiv
    Aktiv je uživatel torrentové sítě, který má k dispozici veřejnou IP adresu dosažitelnou z internetu. Může být aktiv s IPv4, aktiv s IPv6, nebo obojí.

Jak jistě tušíte, nejlepší v bittorentové síti je být aktiv s oběma typy adres. Takových uživatelů je poměrně málo. Jejich výhoda je v tom, že mohou stahovat a sdílet úplně všem.

Řešení pro pasivní uživatele, aby mohli plnohodnotně stahovat a sdílet torrenty existuje. Jmenuje se XERXES VPN, kterou jsem pro vás vytvořil Na světě jsou mraky VPN služeb. Všechny jsou zahraniční, bez české podpory.

Jako zkušený systémový inženýr jsem se rozhodl, že zejména českým a slovenským uživatelům pomohu. Obrátit se ovšem na mne mohou s důvěrou i uživatelé z jiných zemí. Když budete mít problém, jsem tady pro Vás.

XERXES VPN – v hlavní roli rychlost

XERXES VPN - nejlepší VPN nejen pro BitTorrent
XERXES VPN – nejlepší VPN nejen pro BitTorrent

XERXES VPN Server jsem postavil se zvláštním zřetelem na rychlost. Tento VPN server je v datacentru v Praze. Umožňuje bleskové stahování a sdílení souborů přes IPv4 a IPv6 zejména pro uživatele ve střední Evropě.

Nejmodernější VPN technologie s důrazem na bezpečnost

Wireguard je rychlá, moderní a bezpečná VPN technologie, proto jsem jí vybral jako základní kámen pro XERXES VPN. Pro aktivaci XERXES VPN vám postačí si nainstalovat oficiálního wireguard klienta (zvládnete za pár vteřin), a získat konfigurační soubor ode mně.

XERXES VPN je snadné používat. Můžete ho mít na mobilu, tabletu, stolním počítači, nebo notebooku. Můžete použít jakýkoliv operační systém si vzpomenete – Windows, Linux, Android, iOS, MAC OS.

O Firewall, který je vstupní branou do XERXES VPN, se stará další nejmodernější špičková technologie – nftables.

DNS server ve VPN

V XERXES VPN je integrován DNS server, který blokuje velkou část reklam na webových stránkách. A funguje všude – i na mobilech. Dopřejte svým očím odpočinek od otravných reklam.

    Objednávka XERXES VPN INDIVIDUAL DUO

    2 dny poskytuji zdarma na zkoušku.

    Zde můžete napsat například, jak jste se o XERXES VPN dozvěděli.

    Tento formulář využívá Akismet pro omezení spamu Zjistěte jak jsou zpracovávána vaše data.

    Po objednání vám vygeneruji váš konfigurační soubor a pošlu vám veškeré informace a konfigurační soubor pro vaši novou VPN pro torrenty.

    Kompletní seznam XERXES VPN služeb včetně akčního programu a ceníku nalzenete zde:

    https://itislove.cz/sluzby/xerxes-vpn/

    Summary
    Torrent-Friendly VPN Service
    Service Type
    Torrent-Friendly VPN Service
    Provider Name
    Jiří Meitner,
    Karla Tomana 830,Kladno,Czech republic27204,
    Telephone No.+420774999082
    Area
    Worldwide
    Description
    XERXES VPN – Česká VPN služba optimalizovaná pro bezpečné a anonymní používání torrentů. Zajistí rychlé připojení, maximální soukromí a ochranu osobních údajů. Ideální pro uživatele BitTorrentu v ČR. Česká podpora samozřejmostí.

    Comments

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..